لاله فام- نخستین جشنواره موسیقی نواحی (حماسی، انقلابی و دفاع مقدسی) با عنوان "نغمه های پایداری" با هدف تجلیل از 10 هنرمند پیشکسوت موسیقی نواحی کشور از 27 دی ماه تا 30 دی ماه با حضور سردار نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، مدیران سازمان بسیج هنرمندان کشور و مدیرکل ارشاد استان گلستان، سید عباس عظیمی، رئیس سازمان هنرمندان پیشکسوت کشور و سایر مسئولین محلی گلستان در روستای مرزی تمبر آق قزه قزلو در شهرستان کلاله از توابع استان گلستان برگزار شد.
بنا بر این گزارش، در ایام برپایی این جشنواره 10 گروه موسیقی از استان گلستان که تمامی اعضای آن را خانواده های شهدا، جانبازان و بسیجیان فعال تشکیل می دادند در حین این جشنواره به اجرای برنامه پرداختند.
در این جشنواره گروه های موسیقی "قوشه تا" از سیمین شهر به سرپرستی شیخی پنق، "قره دالی گوگلنگ" از کلاله به سرپرستی چاریا قلی بایندری، "منصور صبوحی" از گنبد به سرپرستی عبدالمناف آهنگر، "مقام چیلر" از بندر ترکمن به سرپرستی خالد سعاتی، "داشلی اولوم" از مراوه تپه به سرپرستی مجید ربانی، "جبهه و جنگ" از بندر ترکمن به سرپرستی حاجی محمد ایری، "نی نوازان" از گنبد به سرپرستی ایل محمد قورچتی، "ذکر خنجر" از بندر ترکمن به سرپرستی حاجی محمد ایری و "دختران لاله خوان" از کلاله به سرپرستی عطا بردی خانی به اجرای برنامه می پرداخنتد.
در ادامه برپایی این جشنواره با حضور سردار نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سید عباس عظیمی، رئیس موسسه هنرمندان پیشکسوت و سایر مسئولین کشوری و استان گلستان از 10 هنرمند پیشکسوت موسیقی نواحی کشور تجلیل به عمل آمد . در این مراسم از هنرمندان پیشکسوت "نقان قلی کوچک نژاد"(گنبد)، تقال قلیچ کوچک نژاد(گنبد)، عاشور گلدی برزین(کلاله)، محمدحسین اونق (گنبد)، آنا بردی وجدانی(علی آباد)، آنا عراز گری(آق قلا)، یوسف دیباجی(گنبد)، اراز محمد باخوشه(کلاله)، رحمان قلیچ یمودی(بندر ترکمن) و دوردی طریک (آق قلا) با اهدای لوح سپاس و هدایای نقدی از سوی سازمان بسیج هنرمندان کشور و موسسه هنرمندان پیشکسوت تجلیل به عمل آمد.
رئیس سازمان پیشکسوتان هنر کشور در حین تجلیل از این 10 هنرمند پیشکسوت افزود: : حمایت از هنرمندان پیشکسوت موسیقی نواحی از اولویتهای اصلی ما خواهد بود و باید با استفاده از ظرفیتهای هنر اصیل و ملی خود به مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان برویم.
وی افزود: در حوزه موسیقی نواحی تاکنون با هنرمندان پیشکسوت استانهای خراسان رضوی و گلستان دیدار داشته و عدهای از آنان را که شرایط عضویت در کانون را داشتهاند، جذب کردهایم که این جذبگیری هنرمندان موسیقی نواحی را در سایر مناطق کشور نیز به جدیت پیگیری خواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: در واقع حمایت ویژه از هنرمندان پیشکسوت موسیقی نواحی و مناطق که مظلومانه به حفظ هنر اصیل این مرز و بوم می پردازند از اولویت های اصلی صندوق حمایت از پیشکسوتان هنر کشور خواهد بود.
وی در پایان گفت: خیلی باعث افتخار است از اینکه در جمع هنرمندان پیشکسوتی هستم که برخی از آنان با حضور در جبهه های حق علیه باطل علاوه بر نبرد در جنگ نرم، جان خود را برای حفظ وجب به وجب این مرز و بوم به خطر انداختند و اکنون نیز همین ایثارگران در جبهه فرهنگی به مملکت خود خدمت می کنند.
عطابردی خانی، مسئول کمیته اطلاع رسانی جشنواره موسیقی حماسی، انقلابی و دفاع مقدسی با عنوان "نغمه های پایداری" نیز درباره برپایی این جشنواره گفت: مطمئنا در صورت برپایی این جشنواره در استانی مانند تهران میتوانست ابعاد گسترده رسانه ای را برای جشنواره "نغمه های پایداری" در پی داشته باشد اما لطف برپایی این رویدادهای هنری به مکانی است که یکی از محفل های اساتید موسیقی نواحی کشور است و به همین خاطر تصمیم به برپایی این جشنواره در استان گلستان و در یک روستای مرزی گرفته شد.
وی افزود: هدف اصلی برپایی جشنواره، شناساندن بهتر هنرمندان موسیقی اصیل ایرانی به نسل جوان کشور است، نسل جوانی که این روزها به شدت در محاصره انواع موسیقی های غربی با محتویات غیر اسلامی قرار گرفته است و اگر ما نتوانیم خوراک لازمی برای این جوانان فراهم کنیم ، جوانان ما به راحتی تسلیم هرگونه موسیقی غربی و وارداتی میشوند.
سردار نقدی نیز در این مراسم گفت: اگر تولید موسیقی به یاد خدا نباشد و هوای نفس در آن دخیل باشد تولیدکننده آن اثر و مخاطبانش را به قهقرا می برد و هنرمندان اصیل با تولید آثار فاخر توانستهاند موجبات همدلی و وحدت میان اقوام مختلف را فراهم کنند
وی گفت: موسیقی زبان مشترک بین همه ملل و فرهنگ های مختلف دنیا است و به خوبی می تواند فرهنگ را با ابعاد مختلف معنوی آن منتقل کند.
سردار نقدی در ادامه درباره ویژگی های موسیقی فاخر گفت: متاسفانه در دروان طاغوت موسیقی در جهت ترویج فساد، بردگی هوای نفس، به تولید می رسید اما هنرمندان اصیل، پس از انقلاب اسلامی ثابت کردند می توان با تولید موسیقی فاخر به تزریق روحیه مضاعف به مردم مناطق خود کمک کرد.
سردار نقدی افزود: بر خلاف دنیای استکبار،هنرمندان موسیقی انقلاب اسلامی این هنر را برای کسب معرفت خود می خواهند نه هوای نفسانی.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بر پایی جشنواره ملی در استان گلستان به واسطه حضور اقوام و قومیت های مختلف اتفاقی مبارک برای موسیقی اصیل انقلاب اسلامی به شمار می آید.
محمدتقی غرل سفلی، فرماندار کلاله در این مراسم گفت: جشنواره 'اقوام ایرانی' را اردیبهشت ماه با هنرمندان 22 استان در کلاله برگزار کردیم که این مسئله نشان دهنده ظرفیت بالای این شهرستان برای انجام فعالیتهای عظیم ملی است.
وی گفت: در شهرستان کلاله کلکسیونی از اقوام مختلف ایرانی بصورت متحد و یکپارچه زندگی مسالمت آمیزی در کنار یکدیگر دارند که این مسئله می تواند برای مسلمانان سرتاسر جهان الگو باشد.
وی خاطرنشان کرد: به ظرفیت ها و توانمندیهای این شهرستان در عرصه های اجتماعی، اقتصادی و گردشگری باید تمرکز بیشتری کرد.
وی تصریح کرد: کلاله آینه تمام نمای وحدت در کشور است و با افتخار اعلام میکنم که این مردم با تبعیت از ولی امرخود رهبر معظم انقلاب ضم
دردی طریک، پیشکسوت موسیقی نواحی کشورمان در پاین این مراسم گفت: حضور سردار نقدی به عنوان فرمانده بسیجیان کشور در این جشنواره نشان از عزم جدی مسئولان فرهنگی در بهبود وضعیت موسیقی ملی و فاخر کشور دارد.
دردی طریک در ادامه افزود: حضور سرزده سردار نقدی، فرمانده بسیج مستضعفیت کشور در جشن هنرمندن موسیقی نواحی، تبعات بسیار مثبتی در آینده یان شاخه ملی و البتنه مظلوم موسیقی کشور خواهد داشت.
وی گفت: بدون شک حضور سردار در این جشنواره نشان از عزم جدی مسئولان فرهنگی کشور در بهبود وضعیت موسیقی ملی و فاخر کشور دارد، موسیقی فاخری که هنرمندان آن همگی با مشلات شدیدی دست و پنجه نرم می کنند .
گفتنی است این هنرمند پیشکسوت در روز پایانی جشنواره آهنگ معروف خود را با عنوان " ظالم آمریکا" بر اساس سروده ای از ستار سوقی به همراه گروه خود اجرا کرد.
انتهای خبر//.